Den nye vår trenden!

Muscadet er den nye vår trenden

De delikate, slanke muscadet-vinene passer perfekt til sjømat servert naturell. Med aroma av sitron og grønne epler, blomster, kalk og mineraler, blir de ofte sammenliknet med viner fra Chablis.

Muscadet passer ikke bare til skalldyrfatet. God Muscadet Sévre et Maine Sur Lie kan lagres i mange år, og utvikler spennende aromaer. Muscadet passer også fint til et godt og variert ostefat. Prøv også muscadet til aromatisk krydret mat og til rike fiskeretter med fete sauser.

Vår egen Michel Delhommeau Muscadet Sèvre et Maine sur lie 2018 ble valgt ut blant over 2000 nye viner av Dagens Næringsliv som en av de beste vinene på slippet på polet i mai! Du burde prøve den! Den er svært pris gunstig og tilgjengelig på noen pol eller fra bestillingsutvalget. Følg linken her for å bestille Michel Delhommeau Muscadet Sèvre et Maine sur lie 2018

De beste muscadet vinene

De beste Muscadet-vinene blir laget ved side elvene Sévre og Maine ved hjelp av en metode som blir kalt «sur lie». Det betyr at vinen får ligge i ro vinteren over, i kontakt med bunnfallet som oppstår under gjæringen. Slik får vinen mer kompleks lukt, smak og fyldighet. Michel Delhommeau sin Muscadet kommer fra hjertet av denne regionen og er også økologisk dyrket.

Det er også vært å få med seg at alle Muscadet viner lages på druen Melon de Bourgogne som er det samme som Muscadet.

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen