Er du også på hvite uker?

Eller……….

Er du også kanskje lei av alt pratet hver januar om alt du skal avstå? Det er jo så herlig for januar er en varm og lys måned med lange deilige dager og masse sol!  I tillegg er som regel lommeboken proppfull og lysten til å trene kjempe stor!

Hvorfor er det akkurat januar måned hvor dette skal skje hvert år? Er det ikke bedre å ta de hvite ukene i juni når det er varmt ute, du får tak i gode smaksrike grønnsaker, kan fyre opp grillen ute og ta deg en løpetur i herlig sommervær.

Etter hva jeg erfarer er sommermånedene en periode av året hvor alkohol konsumet øker i takt med fin været, så kanskje det hadde vært lurere å vente til da og heller kose seg nå i januar. En måned som for de fleste er tøff nok med dårlig råd, spreng kulde og mørke.

Jeg velger nå i hvert fall det og anbefale deg å unne deg noe godt både og spise og en god moden vin. Rødvin Chateau Lafitte tramier 2008 fra Bordeaux er en nydelig utviklet vin med preg av røde bær, tørke frukt og fat. Deilig smak som henger lenge i munn. Nyt,- med god samvittighet!

Les mer om vinen og bestill den her

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen