Godt nytt År!

Kjære deg,

vi ønsker deg et riktig godt nytt år og håper at alle dine ønsker for året vil bli oppfylt! Hos Roxy Wines kommer det til å skje masse spennende i 2019 så det er bare å følge med!

Det kommer mange spennende produkter inn i vår portefølje dette året! Deriblant fantastiske viner lagd av flotte kvinner fra mange hjørner av verden. Viner for kvinner og alle våre følgere. Unike viner, økologiske viner, både fra små og store produsenter. Lyse, lette og elegante viner, gode og friske med herlige smaker og selvfølgelig kommer det lekre bobler. Viner lagd av menn for kvinner av kjente menn og dyktige vinmakere. Rimelige viner og eksklusive viner.

Vårt mål for året er og etterhvert kunne tilby en portefølje som dekker flere behov innenfor type vin, stil, kvalitet og pris.

Vi håper du vil like vårt utvalg! Gi oss gjerne tilbakemelding og send en mail dersom du lure på noe. info@roxywines.no.

De første produktene vil komme på polet i mars og med videre utvidelse i mai og juli. Alle våre produkter vil være tilgjengelig på polet gjennom bestillingsutvalget.

Vi kommer til å sende ut jevnlige oppdateringer på våre produkter og aktiviteter og er du ikke på vår malingliste enda, så send oss gjerne din e mail adresse så registrerer vi deg om du ikke allerede har gjort det her på vår hjemmeside.

Ønsker deg en herlig start på året og sier som Kong Harald,- ta vare på hverandre og smil til alle på din vei.

Gleder meg til mange gode opplevelser med deg i 2019!

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen