Herlige rosa bobler

Da er det duket for et nytt nyhets slipp på Vinmonopolet og vi kan glede oss over fantastisk viner denne gangen. Hver annen måned kommer Vinmonopolet med nyheter på polet og denne gangen har vi glede av Barbaresco og Barolo, spennende viner fra Jura og mye annet godt.

En av godbitene er Von Buhl Kirchenstück Forst GG 2015 fra Pfalz i Tyskland. En herlig Riesling som du absolutt burde kjøpe og putte i kjelleren,- dog koster den litt over det vanlige. Les mer om den på polets hjemme side her. 

Men Von Buhl kommer med mer spennende denne gangen. Deres vinmaker kommer fra Champagne huset Bollinger og av den grunn lager Von Buhl nå veldig gode musserende viner på samme metode som man lager Champagne. Jeg kan sterkt anbefale Von Buhl Rosé Brut som er laget på Spätburgunder druen. Vinen har herlige friske bobler med smak av røde bær og med en nydelig frisk fruktig smak og spenstig utgang. Server den som aperitiff eller til retter av fugl eller hvit fisk. Kan bestilles på polet med varenr:3974601, trykk her.

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen