Kvinner ruler!

I dag er det den internasjonale kvinne dagen og i den forbindelse er det viktig å sette kvinnen på dagsorden!

Litt fakta fra USA

De forretnings virksomhetene som er drevet av kvinner innenfor vin og brennevin i USA, tjener to ganger mer enn bedrifter av samme art som er drevet av en mann!
Men dessverre er det kun 2% av verdens investeringer som per idag går til bedrifter ledet av kvinner!

I vin og brennevin bransjen i USA er kvinnene i ferd med å løfte denne industrien til nye høyder. Ikke bare for industrien generelt, men det er også kvinnene som ligger på topp når det gjelder nytenkning og suksessrike merkevarer i bransjen.

Til tross for at vi kvinner gang på gang viser til suksesshistorier og positive tall, er vi fortsatt underrepresentert i denne bransjen og det er langt enklere for menn å nå frem enn det er for kvinner.

Dette er ikke unikt, hverken at det finner mange suksessrike kvinne drevne virksomheter ei heller at det dessverre er lite investeringsvilje hos investorer inn til virksomheter drevet av nettopp kvinner.

Så dagens oppfordring er; invester mer i fremgangsrike bedrifter drevet av kvinner! Det er mange av dem der ute som trenger din hjelp til å bli løftet frem!

Nyt dagen og kos deg med et glass vin,- laget av en kvinne selvfølgelig! Monte del Frá Cà del Magro Custoza Superiore 2016, nydelig fruktig hvitvin med delikat innslag av moden frukt og smaksrik og leskende avslutning. Varenummer 9212701 pris: 162,90
Trykke her for mer informasjon.

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen