Lyst og lett til Thanksgiving

Thanksgiving er en Amerikansk tradisjon som feires 22 november. Mange nordmenn har også begynt å ferie denne hyggelige takkefesten i november. Takknemmelighet står i sentrum denne kvelden og fyllt kalkun står på menyen.

Først må vi servere litt aperitiff for å pirrer sulten. Prøv gjerne en nydelig frisk musserende vin fra Australia, Sidewood Chloe Cuvee til 189,90. Tilgjengelig på alle store pol. For de som vil ha bobler gjennom hele måltidet så er dette et godt valg. Den er smaksrik med god fyldig mousse, frisk og leskende og passer fint til både kalkunkjøttet og den fete sausen.

Hvitvin blir mer og mer populært også til kalkun og er garantert et mer leskende og friskt valg. Østerriske Unger Gaisberg Kremstal Reserve Riesling 2018 til 224,00 er et flott valg! Nydelig fruktighet og saftighet som framhever smaken av rosenkål og aspargesbønner. En skikkelig «ganerenser» som vi sier på vinspråket. Vinen vil få maten til å virke mindre kraftig. også denne tilgjengelig på alle større pol. Håper du får en uforglemmelig kveld i godt lag med god mat og vin,- og hsuk og vær takknemmelig da:)

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen