Musserende til jul

Nå går det fort frem til jul og de siste innkjøpene står for døren. De fleste skal ha bobler til både aperitiff, julematen og noe å servere når man får hyggelig besøk. Men hva skal man velge til de forskjellige anledningene? Her kommer flere alternativer på både smak og pris.

Imperiale Spumante Millesimato Bianco Extra Dry 119,90 / 295,30 Herlig musserende vin med middels fylde og en nydelig kremet mousse. Smak av pære og sitrus med frisk og lang ettersmak. Veldig godt alternativ til Prosecco og en smak som passer alle. Kan fint serveres alene, til aperitiff og lett fingermat. Finnes også i magnum i en elegant flaske! Pol nr:10181501 (Bestillingsvare å polet)

Champagne Lucien Collard, Elisabetta Abrani Franciacorta og Imperiale Spumante

Sidewood Chloé Cuvée Sparkling 189,90kåret til Australia beste musserende! Lyst til å servere Champagne, men ikke helt budsjettet? Da er Sidewood Chloé Cuveé Sparkling et kjempebra alternativ. Den er laget på samme måte som Champagne og smaker som Champagne. Nydelig smaksrik og moden musserende, fin og frisk med fine bobler. Passer godt til mat, gjerne rakefisk, skalldyr eller smaksrik fingermat. Polnr:111164 (basis vare polet)

Australias svar på Champagne!
Fin til spekemat, rakefisk og aperitiff!

Abrami Franciacorta rosé – et rosa alternativ! 259,90 Elegante bobler, bløt og saftig med lett fruktig smak og fin tørr avslutning. Koselig å få i gave eller servert i ett lekkert glass til gjestene når de kommer. Dette er Italias svar på Champagne og en klassiker i alle italienske hjem til jul. Polnr:108597 (bestillingsvare på polet)

Champagne Lucien Collard Bouzy Grand Cru Brut 2012, 496,80 Endelig en skikkelig ekte Champagne i nydelig flaske. Kremet og herlig med elegante fine bobler, duft av epler og brioche. Frisk med delikat frukt og god tørr lengde. Prøv den til skalldyr, østers eller aperitiff, eller kanskje du rett og slett skal imponere noen! Et kjempekjøp på polet. Varenr:108880 (basis vare på polet)

Husk at det går fort mot jul og varer som skal bestilles tar opp mot en uke å få, samt at det blir fort tomt i hyllene jo nærmere du kommer julaften.

God handel!

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen