Om Roxy Wines

Lang erfaring og et stort nettverk

Roxy Wines er et prefekt samarbeid mellom Palmer Group og Victoria Brandvold. Palmer Group består av 18 høyt vinutdannede herlige folk med et imponerende nettverk i hele Norge. Deres lange erfaring og kunnskap fra alle ledd i bransjen vil gjøre Roxy Wines til en sterk samarbeidspartner. 

Victoria Brandvold har over 20 års erfaring fra vinbransjen og med hennes store nettverk av produsenter vil hun i tett samarbeid med disse finne de beste viner tilpasset våre kunders ønsker og behov.

Den raskest voksende kundegruppen

Kvinnen er en sterkt voksende og kjøpesterk kundegruppe både på Vinmonopolet og i utelivet. Roxy Wines ønsker å bygge opp en portefølje med produkter som er rettet mot nettopp kvinnen hvor vi skal tilby produkter i differensierte prisklasser og forpakninger med høy kvalitet og gode priser.

Vi bryr oss om miljøet

Vi skal etterstrebe å samarbeide med produsenter som lager viner tilpasset vår mat og drikke kultur. Vi ønsker at våre produsentene følger økologisk prinsipper og har fokus på bærekraft gjennom hele verdikjeden. Vår målsetting er at du som kunde skal ha en god total opplevelse gjennom vårt høye krav til kvalitet fra våre samarbeidspartnere.

Du er viktig

Kommunikasjon og samarbeid mellom oss som importør og deg som kunde og konsument er viktig. Vi håper selvfølgelig at våre produkter står i samsvar til dine forventingene gjennom riktig design og forpakning, men mener du noe annet eller ønsker en vin stil eller kvalitet som du ikke finner i dag, så setter vi pris på om du tar kontakt med oss.

Er du resturantkunde?

Roxy Wines har tett samarbeid med Palmer Group og våre selgere kommer gjerne på besøk til deg.   Vårt varelager ligger hos Vectura og vil være tilgjengelig i hele Norge gjennom nasjonale og lokale grossister.

Riedel-glass

Palmer group har eksklusivitet på salg av Riedel glass til Horeca så ta gjerne kontakt med oss om du ønsker et uforpliktende tilbud eller besøk av vår kontakt.

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen