Planlegg kjøpene dine på Vinmonopolet

Vinmonopolet består av 323 butikker og har over 24 000 produkter! De har det beste utvalget i verden og alle produktene ligger tilgjengelig for deg! Ønsker du en vare som ikke er i det faste sortimentet, må du bare planlegge kjøpet ditt litt i forhold til når du ønsker det, men det er veldig enkelt!

Vil du kjøpe produkter fra bestillingsutvalget må du bestille vinen minimum 5 virkedager før du skal ha den. Til eksempel om du ønsker en flaske med Aurelio Settimo Barolo Rocche dell Annunziata 2011 som fikk topp skår i aperitif nå, bestiller du den idag. Da har du den garantert fredag.

Det er veldig enkelt! Du kan enten laste ned Vinmonopolets App gratis i App Store eller i Google Play. I Appen finner du alle produktene til polet og ved å trykke på produktnavnet kan du legge inn en bestilling. Her kan du også lagre dine favoritter og legge inn egne kommentarer. Les mer her.

Du kan ringe Vinmonopolet 22 01 50 00 og få hjelp eller gå inn på polets hjemmeside www.vinmonopolet.no å bestille.

Trenger du mer enn 4 flasker anbefaler jeg deg å bestille vinen selv om det er en fast basisvare. Om du for eksempel ønsker herlige friske bobler fra Australia og vil ha Sidewood Chloe Cuvee nå til helgen lønner det seg å bestille eller holde av flasker allerede idag, mandag.

Går du inn på nettsiden til polet kan du trykke på navnet på produktet for så å trykke » Vis butikker med varen på lager», da ser du hvilke butikker som har varen tilgjengelig og hvor mange flasker.

Du kan chatte med på polet på hjemmesiden deres eller bestille når du er i butikk! Det går også an å sende en mail til: kundesenter@vinmonopolet.no

Vinmonopolet hjelper deg gjerne, og ønske du å snakke med oss, send oss gjerne en tekstmelding eller ring på 91 58 74 90. Lykke til!

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen