Viner til 17nde Mai

Det er en ting som er helt sikkert, og det er vi takknemmlig for. Det blir 17nde Mai i år også dog litt utenom det vanlige.

Nå er det lov til og samles, 20 stykker med 1 meters mellomrom. Det er lenge siden mange av oss har sett hverandre og dette er en gylden anledning til endelig møtes igjen og ha det hyggelig i lag, store som små.

Noen inviterer til mat og drikke, noen til en kopp kaffe eller et glass vin. Hvis du skal servere vin og bobler vil vi gjerne få lov til å anbefale deg disse!

Ca’delle Rose Imperiale Millesimato Extra Dry en musserende vin fra Italia med delikate aromaer av pære, eple, fersken og sitrus. Lett parfymert. Godt med brusende bobler og fin syre. Lett-likelig og rimelig til 119,90! Tilgjengelig i 62 butikker. Pol nummer 10181501

Elisabetta Abrami Franciacorta rosé fra Italia. Rosa bobler med nydelig smak av bær og frisk frukt. Fin mousse og lang ettersmak. Kun 224,90. Tigjengelig på bestillingsutvalget på polet, varenr:10859701

Champagne Lucien Collard grand Cru Bouzy 2012 en nydelig rik Champagne for de som virkelig skal slå på stortromma i år å feire den store dagen. Dette er en fantastisk Champagne med nydelig preg av brødbakst, modent eple og herlige mineralsrike bobler som danser rundt i munn. Tilgjengelig på 62 pol til nedsatt pris, 498,00.

Er du ikke så glad i bobler så prøv et glass hvitvin med Petra Unger Riesling Gaisberg 2018 fra Østerrike. Klassisk mineralsk og fruktig Riesling som kan nytes både til mat og et glass alene. Tilgjengelig på 62 pol til 224,00 med polnummer: 11124301

Rosévin er også herlig og har du lyst på en rosé som skal serveres gjennom hele dagen og passe til forskjellige smaker og ganer anbefale vi Chateau Tour de Mirambeau rose 2019 fra Bordeaux, den en nydelig lett og fløyelsmyk med fruktig smak av røde bær og med god fylde og ettersmak. Koster kun 169,80 og må bestilles på varenr:11814001.

Du kan også trykke på alle vin navnene herover så kommer du rett inn på siden til Vinmonopolet for bestilling og mer informasjon om hver enkelt vin.

Ønsker deg en kjempe hyggelig feiring og håper du får anleding til å treffe de du er aller mest glad i!

Gratulerer med dagen!

Få tilsendt vintips og gode råd rett i innboksen